top of page
Zoeken
  • jd6973

Jaar 2021 - Week 9

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2021


In het weekend speelde ik golf dicht bij Mt. Fuji. Het was heel mooi maar heel koud. Het was goed om buiten te zijn.


Ik keek naar Zondag met Lubach en er was een intersant stukje over slavernij. Hij zei dat het raar is dat Nederlanders geen excuses aan willen voor de slavernij maar ik vind het niet raar. Slavernij is verschrikkelijk, absoluut. De bevolking van Nederland en de grootste deel van de wereld denkt dat slavernij niet juist is.


Excuses zijn iets interessants. Als ik een misdaad tegen jou pleeg dan moet ik excuses aanbieden, dat is logisch. Een reden dat ik excuses aan moet bieden is dat we in dezelfde samenleving wonen. Als we in dezelfde samenleving willen blijven wonen dan moet de mis ader excuses aanbieden. Als de misdaders en de slachtoffers overleden zijn dan wordt de value van de excuses vermindert?


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page