top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJJ

Jaar 2021 - Week 29Ik speel catchup met mijn dagblad. Het is inderdaad een weekblad in plaats van een dagblad dus het spijt mij.


Volgende week begint de Olympische spelen hier in Tokio. Het spelen gaan zonder toeschouwers en Tokio is gesloten door het coronavirus maatregels. Meerdere atleten hebben besmetten zijn met het coronavirus maar de spelletjes gaan door. Dit is hypocrisie, hoe kan de regering een lockdown voor de maatschappij maar spelen met coronavirus besmetten spelers rechtvaardigen?


In Japan de Olympische spelen zijn niet populair en dat is volkomen begrijpelijk. China is voor het coronavirus verantwoordelijk en de Chinese spelers naar Japan gaan komen voor spelletjes. Het coronavirus mutaties komen uit landen zoals Engeland, India en Brazilie, spelers vanuit die landen naar Japan komen.


Het is duidelijk dat Japan met de Olympische spelen doorgaan zodat ze geen boete krijgen. Ik betaal belastingen in Japan dus voor me vind ik niet verschrikkelijk maar er moet een beter oplossing zijn.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page