top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJJ

Jaar 2021 - Week 4

Bijgewerkt op: 25 feb. 2021


Ik heb me voor NPO Plus ingeschreven. Het is een online video service waardoor je NPO series en programma's kunt kijken. Nu kijk ik Flikken Maastricht, een serie over politieagenten in Maastricht. Vanaf nu ga ik over de aflevering schrijven omdat ik elke week "druk bezig met werk" niet interessant is en geen oefening wordt.


In de eerste aflevering ontmoeten wij de hoofdpersonen en leren dat de mannelijke hoofdpersoon uit Amsterdam komt. De Maastrichters noemen hem de Amsterdammer, alsof dat een slecht iets is. De twee hoofdpersonen zijn beide detectives. De Amsterdammer, Wolfs, is een goede detective en de vrouw, van Dongen, is niet vriendelijk maar wel sexy. van Dongen is roekeloos en dat brengt haar vaak in de problemen.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page