top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJJ

Jaar 2020 - Week 51

Bijgewerkt op: 23 dec. 2020


Het was nog een erg drukke week. Ik werkte ongeveer 70 uren terwijl ik Nederlands studeerde. Ik liep elke dag meer dan tienduizend stappen. Op maandag liep heb ik 19.000 stappen gelopen.

In het weekend

Zaterdagochtend werkte ik vanuit mijn huis kantoor en ‘s middags ging ik met mijn kinderen naar het park. ‘s Avonds was het weer koud dus zijn we thuis gebleven. Op zondag haalde ik mijn nieuwe fiets op. Die fiets heb ik gekocht via “furusato nozei”. Furusato nozei is een belasting programma om het platteland te stimuleren. Je kan van het platteland verschillende dingen kopen en je verkleint daarmee je verschuldigde belasting.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page