top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJJ

Jaar 2020 - Week 49

Bijgewerkt op: 9 dec. 2020


Deze week was een beetje speciaal, ik ging met twee dochters van mij naar een zwembad pretpark, een water park heet “Hawaiians” in Fukushima. Wij hadden een leuk tijd in het zwembad en in de hotspring. Mijn middelste dochter is al tien jaar oud dus zij kan niet met mij in de hotsprings gaan. Mijn kleinste dochter is maar vier jaar oud dus zij kan met mij meegaan toch wil zij het niet. Zij zegt dat zij een meisje is en dus zij moet gaan in de vrouwen bad een hotspring. Mijn middelste dochter was een uitstekende helper en wij hadden geen probleem.


Hawaiins heeft ook een hawaiiaanse hula-dansshow. Ik ken niet als de dansers uit Hawaii komt of niet maar zij dans goed. De vrouwelijke dansers droegen een hula rok en de mannelijke dansers waren vuurspuwers.

Voor Japan, ligt Fukushima dicht bij Tokio maar voor Nederland is het een behoorlijke afstand, ongeveer 200 kilometers. Vanwege de coronavirus rijden wij met de auto een niet met de trein. Het was comfortabel in mijn nieuwe auto.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page