top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJJ

Jaar 2020 - Week 48

Bijgewerkt op: 30 nov. 2020


Maandag

Maandag was een feestdag, arbeidsdag, ging ik naar de bioscoop met mijn kinderen. Ik dacht dat het een animatie film voor kinderen was maar het was een animatie film over vrouwen die kinderen animatie filmpjes hielden van. Dertig minuten in de film, toen de vrouwen dronken waren, realiseerde ik mijn vergissing. Japan is soms raar.

 

De rest van de week

Ik werkte de hele week 's ochtend tot 's nacht. Dit was niet leuk maar het moest. In Japan is het coronavirus niet zo'n groot probleem zo als in Nederland maar de samenleving is bezorgd. In Tokio, een stad met een bevolking van 37 miljoen mensen, zijn er tot en ment vandaag 488 mensen gestorven door coronavirus. In heel Japan, een land met 125 miljoen mensen, waren er ongeveer 2.000 overlijdingen, in tegenstelling tot Nederland, een land met 17 miljoen, waar er ongeveer 10.000 doden zijn gevallen. Bovendien zijn er minder sterfgevallen door de griep in Japan in vergelijking met vorige jaren. Dus in Japan is het echt een pandemie?13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page