top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJJ

Jaar 2020 - Week 47

Bijgewerkt op: 30 nov. 2020Maandag

ik heb vanuit mijn kantoor gewerkt. Ik huurde een nieuwe personeel lid in voor een belangrijke baan.

 

Woensdag

Ik werkte de hele dag vanuit mijn huiskantoor en het maar vierduizend stappen gelopen! Het waren weinig stappen maar dat gebeurt vaker wanneer je vanuit je huis werkt. Mijn kinderen gingen naar school dus heb ik met mijn geluncht. Wij bestelden Mexicaans eten, burritos, via Uber. Het was heel lekker! TexMex vanuit Shibuya.


 

Zaterdag

In mijn buurt was er een feestje, Aki-Ichi. Het was een feest met eten en kunst dat uit het Aki gebied komt. Ik ging met mijn middelste en kleinste dochter naar het feestje en daar hebben wij een ”namahage“ ontmoet. “Namahage” is een demon die slechte kinderen ontvoert.


 

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page